Számítógépes talpvizsgálat

A talp nyomáseloszlásának mérésére kidolgozott, optikai eljárás nagy felbontású, digitális képet ad a talpról, lehetővé téve a lábbetegségek lenyomatának rögzítését. A nyomáskülönbségek látványos színtérkép formájában jelennek meg a képernyőn, ami egyrészt impresszionáló, másrészt igen informatív a talp diagnosztika számára.

Javasoljuk Önnek, hogy vegyen részt a Podiart számítógépes talpvizsgálaton. A vizsgálat alatt Önnek csak az a teendője, hogy mezítláb egy üveglapra álljon, a többi a számítógép és a mi dolgunk.

Javasoljuk a vizsgálatot, mert az emberek túlnyomó többségének van lábproblémája, és a panaszok hátterében legtöbbször a láb valamelyik statikai zavara áll (lúdtalp és hosszanti boltozat süllyedés, bütyök, kalapácsujj).

A lábbetegségek nagy része megelőzhető vagy gyógyítható a megfelelő talpbetéttel.

A Podiart egyedi talpbetét:

  • teljesen egyedileg az Ön lábára készül,
  • optimálisan biztosítja a láb alátámasztását,
  • korrigálja a statikai elváltozásokat,

Eredményesen használható a bőrkeményedések, a sarokcsont kinövés, bütyök, az öregújj, a kalapácsujj kezelésében és megelőzésében.

Kellemes komfortérzetet biztosít viselőjének, a fáradt láb szinte megpihen rajta.

Csak természetes anyagokból készül.

Könnyű, hajlékony, bármilyen lábbelibe elhelyezhető.

Tartós használata megszabadítja Önt láb-, térd és derékpanaszaitól.

Az egészséges emberi láb álláskor három ponton támaszkodik a talajra: az I. és V. metatarsus fejecsén, és a sarokcsonton. Ezen fő pontok között az építészetben ismert feszítőszerkezethez hasonló ívek feszülnek ki.

Az egymás mellé helyezett két láb kupolaszerű boltozatot képez. A boltozat nem merev, a csontok közötti szalagok és ízületek a járáskor keletkező rázkódásokat letompítják és a járást simává teszik.

A felvételhez időpont egyeztetés nem szükséges.